image desctription

O NAMA

  1. O NAMA

SEVEN STARS AGENCY

image description

Radimo za bolju budućnost igrača.

even Stars fudbalska agencija je globalna grupa za upravljanje kompletnom uslugom koja pruža usluge profesionalnim fudbalerima. Naši klijenti su prioritet.

Fudbalska agencija Seven Stars je veoma selektivna u procesu sticanja klijenata, pa su stoga Bojan Ostojić i Milan Bogdanović i njihovi članovi tima u mogućnosti da svakom klijentu pruže nenadmašnu ličnu pažnju, usmeravanje i usluge.

Naš cilj je da pružimo najkvalitetnije predstavljanje i upravljanje sportistima koji žele da maksimiziraju svoj potencijal kako na terenu, tako i van njega. Seven Stars fudbalska agencija veruje da postoji velika prilika za sportiste da prevaziđu svoju popularnost, vidljivost i resurse u oblastima daleko većim od atletskih napora Seven Stars fudbalska agencija izaziva svakog klijenta da prepozna svoju jedinstvenu poziciju i maksimizira sve dugoročne mogućnosti.

Seven Stars fudbalska agencija vjeruje da je ključ dugoročnog uspešnog upravljanja karijerom početak uspostavljanja intimnih poslovnih odnosa između našeg osoblja i naših klijenata. Seven Stars fudbalska agencija Sports Management je u stanju da pruži neprevaziđenu ličnu pažnju, sa poslovnim razumevanjem i poslovnim odnosima kako bi postigla vrhunske rezultate.

image description

accusantium doloremque lauda totam rem aperiam ipsa

© 2019 | All Rights Reserved